Integrált Oktatásirányítási szoftverek

Aromo iskola-adminisztrációs rendszer: 7 sikerkulcs a hatékony iskolavezetéshez A megnövekedett adminisztrációs feladatok gyors és hibátlan elvégzése komplex iskola-adminisztrációs rendszerek alkalmazását igényli.
 
Most az Aromo akkreditált iskola-adminisztrációs rendszer 7 olyan oldalát mutatjuk meg, ami nagyban hozzájárul a hatékony iskolavezetéshez.

Bővebben...

Integrált Oktatásirányítási szoftverek

Több évtizedes tapasztalat a közoktatás terén – Bemutatjuk a Mentor Informatika Kft.-t A Mentor Informatika Kft. a hazai elektronikus napló piac egyik jeles, a szoftverfejlesztés valamint a közoktatás területén két évtizedes tapasztalattal rendelkező képviselője. Vezető termékük az Aromo Oktatási-adminisztrációs szoftver mely több mint 10 éves fejlesztés eredménye és 2005-ben az akkreditációt is megkapta.
 
Most Ghira Olivér (G. O.) fejlesztési -, és Kovács Ádám (K. Á.) kereskedelmi vezető segít nekünk (IOT.hu) bemutatni a céget.

Bővebben...

e-Napló és e-Ellenörző

e-Napló az iPadon: Elektronikus napló tapasztalatok a BME Két Tanítási Nyelvű GimnáziumbanKell-e elektronikus napló egy kis iskolának, és mikor induljunk az e-ellenőrzővel? Mikor és miben segíti igazán az iskolavezetés és -adminisztráció munkáját a digitális napló?

Megbízhatunk-e 100%-ig az e-naplóban és van-e szükség a "párhuzamos könyvelésre"? Mennyire fontos a szoftvercég támogatása, rendelkezésre állása? Mit szeret az osztályfőnök legjobban az @Naplóban? Milyen eszközökön használják az elektronikus naplót a tanárok, és milyen előnyei vannak az iPaden és/vagy az okostelefonon is használható @Napló rendszernek? ... és végül: milyen dilemma elé állította az e-napló az idei ballagáson az osztályfőnököt? A videoklipből minden kiderül...

e-Napló és e-Ellenörző

Elektronikus napló bejelentkezés, igazolások, helyettesítések rögzítése... - Elindult a TwinNetVideo YouTube csatorna az @Napló oktatóvideókkal A rövid oktatóvideók az elektronikus naplóba való bejelentkezéstől az igazolások és helyettesítések rögzítésén át, a szöveges értékelés beírásáig mutatják be az @Napló, a TwinNet Kft. e-napló rendszerének legfontosabb részleteit.

Bővebben...

e-Napló és e-Ellenörző

@Napló a Netasztalon - Beszélgetés Fábián Zoltán igazgató helyettessel Hogyan könnyíti meg az @Napló a tanár, az osztályfőnök és az iskolavezetés munkáját. Használják-e a szülök az e-naplót...? Miért fontos a fejlesztő cég folyamatos támogatása és mik a legfőbb előnyei a TwinNet @Napló programjának?...

Ezekről beszélgetünk a Netszemköztben Fábián Zoltán igazgató helyettessel.Bővebben...

e-Napló és e-Ellenörző

e-Naplót mindenkinek - Rugalmas @Napló Szoftverbérlet segítheti az e-naplók elterjedését Rugalmas e-Napló szoftverbérleti konstrukcióval és felhő alapú e-napló szolgáltatással rukkolt elő a TwinNet Kft., az @Napló elektronikus napló és -ellenőrzőkönyv szoftver fejlesztője és hazai forgalmazója.

A nemrégiben lezajlott e-napló felmérésünk szerint (e-Napló használata: Országos felmérés), az @NAPLÓ az egyik legismertebb hazai e-napló szoftver, ezért is érdemel figyelmet a komplex oktatás-adminisztrációs rendszer elérhetőségét segítő szoftverbérlet, illetve az internetes változat bejelentése, melyek részleteiről Szabó László (Sz. L.) ügyvezetőt kérdeztük.

Bővebben...