e-Napló és e-Ellenörző

Ingyenes, de nem muszály használni a Magiszter elektronikus naplót

Nem kötelező, ugyanakkor ingyenes a köznevelési intézményeknek a 2013/2014-es tanévben a Magiszter rendszer használata - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

Bővebben...

e-Napló és e-Ellenörző

Videó esettanulmány:Elektronikus napló bevezetése és használata a Szigetvári Zrínyi Miklós iskolában

Miben volt más az ő elektronikus osztálynapló igényük, mint más iskoláknak? Előnye vagy hátránya van több az e-napló bevezetésének és mindennapi használatának?

Az elektronikus napló használata az interaktív táblán...  Az elektronikus napló bevezetésének és használatának tapasztalatairól beszél Böhm Dániel, a Szigetvári Zrínyi Miklós Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola igazgatóhelyettese.

e-Napló és e-Ellenörző

Videó esettanulmány: e-Napló a Mátészalkai Szakképző Iskolában - A bevezetés haszna

Miben könnyíti meg a tanárok és az iskolaadminisztráció munkáját az elektronikus napló? Miért a TwinNet-es @Napló-t választották a Mátészalkai Szakképző Iskolában?

Mi volt a legnagyobb kihívás a digitális napló bevezetéssel kapcsolatban, és miért különösen hasznos az e-napló az osztályfőnök számára? Ezekre is választ talál ebben a videó esettanulmányban.

Integrált Oktatásirányítási szoftverek

Aromo iskolai adminisztrációs szoftver a gyakorlatban - A mindennapos testneveléstől a könyvtárhasználatig

Egy előző riportban az októberi statisztika elkészítésének egyszerűségét mutattuk be az Aromo iskola-adminisztrációs szoftverrel, most azt tudhatjuk meg, hogy miben és hogyan segíti az iskolaadminisztrációs program az iskolavezetés, az osztályfőnökök és a tanárok mindennapi munkáját.

A Netasztalnál a budapesti Károlyi Gimnázium igazgató-helyettese, Blejherné Ghira Rita ül, akivel több éves tapasztalataikról beszélgetünk...Bővebben...

Integrált Oktatásirányítási szoftverek

Októberi statisztika gombnyomásra az Aromo iskola-adminisztrációs rendszerrel

Az októberi statisztika elkészítése az iskola-adminisztráció egyik mumusa, mivel sok adatot kell hibátlan statisztikává gyúrni igen rövid idő alatt, mégis van olyan iskola, ahol ez nem jelent problémát.

A Netasztal beszélgetés vendége Pozsgay Zoltán, a tatai Bláthy Ottó szakközépiskola igazgatója, aki elmondja, hogyan birkóznak meg könnyedén a számok tengerével az Aromo oktatási-adminisztrációs szoftver segítségével...

Bővebben...

Integrált Oktatásirányítási szoftverek

Étkezési szoftver modul az Aromo iskola-adminisztrációs rendszerben Előző cikkünkben, (Aromo iskola-adminisztrációs rendszer: 7 sikerkulcs a hatékony iskolavezetéshez) általánosságban mutattuk be a programot, most ennek egy önállóan is használható modulját, az étkezési szoftvert vesszük szemügyre.

Bővebben...