Médiabútorok

Íme a világ legszuperebb számítógépes széke

Emperor néven dobta piacra saját fejlesztését a kanadai Modern Working Environment (MWE) Lab, amelyet kifejezetten profi, de legalábbis elég gazdag felhasználóknak szánnak.

Az elektromotorokkal és hidraulikával mozgatott szék több irányba állítható, a 360 fokos forgatás már extra opció.

Bővebben...

Teremvezérlés, médiabútorok, digitális képkeretek

LEBA laptop tároló szekrények Laptop tárolás kívánság szerintA LEBA laptop tároló szekrények használatával nem csak biztonságossá válik a laptop tárolás az osztályteremben, de a számos extra funkció az azonnali és fejfájásmentes órakezdést is biztosítja.

Az elegánsan formatervezett dán tárolókkal azonban nem csak laptopokat tárolhatunk...

Bővebben...

Digitális képkeretek

Digitális képkeret a könyvtárbanDigitális képkeret a könyvtárban

Könnyen kezelhető, modern és látványos eszköz a digitális képkeret - akár könyvtári használatra is. Olcsóbb és kisebb, mint a lapos képernyős kijelző, az újabbak internetről is frissíthetők.

Tovább

Médiabútorok

Okospadot mindenkinek

Okospadot mindenkinek

Egyre többet látni az iskolai berendezésekről szóló portálokon a Bretford nevű irodabútorok darabjait. Új találmányuk a Smartdeck, amely a helytakarékosság és a praktikum oltárán áldoz, egyelőre csak a tengerentúlon, tengerentúli árakon.

Bővebben...

Médiabútorok

Digikocsi - hordozható, komplett informatikaterem - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - DIGITÁLIS TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.Digikocsi - hordozható, komplett informatikaterem

A digikocsi a számos iskolában megvalósult laptop programhoz nyújt kitűnő segítséget. A program célja a mobilitás  és ennek megvalósulásához szükség van egy olyan eszközre, mellyel használaton kívüli üzemmódban a PC-k egyik teremből a másikba szállíthatóak.

A digikocsi nagyobb szabadságot enged a tantermek megválasztásában: bárhol használhatunk diák-laptopokat!

Tovább