Műhely - Pályázatok

Ingyen laptopok - Január 17-ig meghosszabították a jelentkezést

Január 17-ig meghosszabbították a miskolci Digitális Közösség Program pályázatainak beadási határidejét - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Bővebben...

Műhely - Pályázatok

 NTP-HTP-13: Hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok tehetségsegítő szolgáltatásokhoz való hozzáférésének és tehetségsegítő szakemberek képzésének támogatása

Másoknak is hasznos lehet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő pályázatot hirdet hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, az otthont nyújtó ellátásban, továbbá utógondozói ellátásban részesülő fiatalok intézményi és integráló környezetben megvalósuló tehetségsegítő szolgáltatásokhoz való hozzáférésének, valamint az ezen fiatalokkal foglalkozó szakemberek képzésének támogatása céljából a Nemzeti Tehetség Program keretein belül.

Bővebben...

Műhely - Pályázatok

Rajzpályázat gyermekeknek - Az én mesém 2014

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ rajzpályázatot hirdet a meseíró pályázatán beküldött mesékhez illusztrációk elkészítésére.

Bővebben...

Műhely - Pályázatok

 NTP-MTI-13: Pályázat matematikai, természettudományos, műszaki, informatikai, szakmatanuláshoz szükséges kompetenci programokhoz

Másoknak is hasznos lehet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő pályázatot hirdet a matematikai, a természettudományos és a műszaki, informatikai kompetenciák, valamint a szakmatanuláshoz szükséges kompetenciák erősítése a köznevelési intézményekben támogatása céljából a Nemzeti Tehetség Program keretein belül.

Bővebben...