Képzés - Módszertan

IKT és matematika: Három napos Autograph képzés Angliában - Még van hely a kisbuszonA technológiával támogatott matematika oktatás iránt érdeklődő közép- és felsőfokú iskolák matematika tanárainak szervez nyaranta párnapos továbbképzést az angliai iCT TRAINING CENTRE (Oundle).

Az Autograph matematikai szoftverek kizárólagos magyarországi képviselete, az Új Calculus Bt. minden évben hazai matematika tanárok kis csoportjával képviseli az országot a nemzetközi szakmai rendezvényen. Az immár 10. TSM workshopot az idén július 12-14. között tartják, lehet már jelentkezni, és ismét indul a Calculus kisbusz is...

Bővebben...

Képzés - Módszertan


Tenses with FUN - Kész interaktív táblás oktató anyag az angol nyelv tanításáhozTanárként mindig nagy segítséget jelent egy jól összeállított feladatgyűjtemény. Az interaktív tábla ennél sokkal többre is képes. Az ezzel tanító pedagógus az egész tanóra vezetését előre  programozhatja a szemléletes magyarázatokkal, a gyakorlással egy komplex egységet létrehozva.

Wolf Emőke gyakorló angol szakos középiskolai tanár úgy döntött, hogy a legjobb nyelvtani óráit közkinccsé teszi...

Bővebben...

Képzés - Módszertan

Múszaki Kiadó - Alsós Technika tanfolyam indulA Műszaki Könyvkiadó 2011 májusában „Kompetencia alapú korszerű technika tanítása 1-4. osztály számára” címmel akkreditált továbbképzést indít.

Bővebben...

Képzés - Módszertan

Interaktív tananyag-elemek készítése Flash program segítségével - Májusban Flash tanfolyamot indít a Műszaki KiadóKét hétvégén elsajátíthatja a flash alapú interaktív tananyag-elemek készítését.

A Műszaki Könyvkiadó 2011 májusában „Interaktív tananyagelemek készítése Flash program segítségével” címmel akkreditált továbbképzést indít.

Bővebben...

Képzés - Módszertan

Ingyenes IKT tanfolyam könyvtárostanároknakAz MFPI a (TÁMOP-3.2.4-09/1) „Tudásdepó-Expressz” pályázat keretei között 2011. március 31-től 30 órás, a közép-magyarországi régióban dolgozó könyvtárostanároknak, könyvtárostanítóknak, iskolai könyvtárban dolgozó pedagógusoknak ingyenes, akkreditált továbbképzést indít.

Jelentkezési határidő: 2011. március 25.

Bővebben...

Képzés - Módszertan

Térítésmentes IKT kompetencia oktatás pedagógusoknak az Apáczai Kiadónál

Térítésmentes IKT kompetencia oktatás pedagógusoknak az Apáczai Kiadónál
Az Apáczai Kiadó térítésmentes, 5 órás IKT kompetencia (IKT alapismeretek, IKT technológia, e-learning, konstruktív pedagógia) továbbképzésével segítséget nyújt a regisztrált iskolák pedagógusainak abban, hogy minél több információt és gyakorlati tapasztalatot szerezzenek az oktatásban is alkalmazható infokommunikációs technológiáról.

Az "Interaktivitás a pedagógiában"  IKT képzések 2010 október és 2011 március között zajlanak...

Bővebben...