Tananyag - Hangoskönyvek

Esélyegyenlőség - Jogi hangoskönyvek a vakok és gyengéklátók számára

A kezdeményezés hátterében álló kiadó az új lehetőség indoklásául elmondja, hogy az e-könyvek hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek a praktikus és kényelmes használat miatt, kifejezetten keresettek a szakkönyvek piacán, ám a látássérültek számára ugyanolyan kihívást jelentenek, mint a hagyományos, papír alapú könyvek.

Bővebben...

Tananyag - Hangoskönyvek

Hajnalban vadnyuszik ablakom alatt [Hangoskönyv]

Hajnalban vadnyuszik ablakom alatt [Hangoskönyv] : Regény / Tar Károly.

Határontúli magyar irodalom, Kortárs magyar irodalom svéd irodalom, hangoskönyv, 21. sz.

Bővebben...

Tananyag - Hangoskönyvek

 Klasszikus magyar irodalom magyar irodalom, hangoskönyv, 20. sz.

"Azon csodálkoztok, hogy a francia háború olyan régen volt, és én még most sem vagyok öreg ember? Hát eddig még nem mondtam meg az okát? Pedig nagyon egyszerű. Február 29-én születtem, nekem csak minden szökőévben van születésem napja, természetes, hogy lassabban öregszem, mint mások."

 

Bővebben...

Tananyag - Hangoskönyvek

Klasszikus magyar irodalom magyar irodalom, hangoskönyv, 19. sz.

"Hárman valának együtt, a potrohos biró, Egy obsitos vitéz, és a furfangos iró; A többi asztaloknál együtt és szerteszét, Vidám paraszt legények itták a hegy levét."

 

Bővebben...

Tananyag - Hangoskönyvek

Magyar klasszikusok válogatott művei II. [Hangoskönyv]

"Sírtak és dacosan hajtogatták a poharakat a fiúk: szegény Török házasodik. Török, a kis, sovány, lobogó, bolond magyar színész, nini ez a Török. Török el is fogja venni a nagyon vidám Vermes Klárát, avagy ami mindegy: Török elvesz valakit. Becézik, részegitik, uszítják Törököt a fiúk s akarják, hogy valami nagy botrány legyen."

 

Bővebben...

Tananyag - Hangoskönyvek

Klasszikus magyar irodalom magyar irodalom, 20. sz.

"- Ezt el kell mesélnem nektek - szólt Esti Kornél. - Múltkor egy társaságban valaki azt mondta, hogy sohasem utaznék olyan országba, melynek nem beszéli nyelvét. Igazat adtam neki. Elsősorban engem is az emberek érdekelnek az úton. ... Ha beszédüket csak hallom és nem értem, olyan érzés fog el, mintha szellemileg süket volnék."

 

Bővebben...