Közösség - Események

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak
Lassan visszatérünk a jelenbe. J Ma Gábor az első szigetet látogatta meg, ami elviekben a legegyszerűbb és legkönnyebben teljesíthető.
 
Semmi sincs, ami komolyabb gondot okozhatna Gábornak, de az ilyen jellegű kijelentések előtt vagy után az angolok is keresztbe teszik az ujjukat. Az egyetlen fekete ló a szimulációs feladatrész, amiről elég keveset lehetett tudni előzetesen.
 
Ezzel némileg meg is gyűlt a baja Gábornak, de a probléma inkább technikai volt, mint szakmai. Az történt ugyanis, hogy a feladatban nem teljesen volt egyértelmű, hogy mikor kell kezdeni ezt a feladatrészt. Mikor megkapta a szükséges fájlt tartalmazó pendrive-ot, Gábor „ügyesen” félrerakta, hogy majd kicsit később kezd a dologhoz.
 
Ez hiba volt, mert a feladat készítői azt várták volna, hogy azonnal belekezd a megoldásba, és 75 perc múlva mindenkitől begyűjthetik a megoldást. Mikor kiderült, hogy Gábor esetében ez másképp történt, az illetékes szakértői csapat Raffaele vezetésével úgy döntött, hogy Gábor a normál ebédidőben kitöltheti a feladatra tervezett időtartamot, majd később elmegy ebédelni, és végül délután ennyivel kevesebb időt felhasználva a többiekkel együtt fejezheti be a második napot. Az így számukra teljesen elfogadható volt.


Tömegek várakoznak az ExCeL-ben a bebocsájtásra délidőben
 
Délben megérkezett látgatóként a tavalyi euroskills-es csapat fele (Gáborral együtt már háromnegyedük itt van J), ami vélhetőleg Gábornak is plusz lendületet adott.
 
A nap végi értékeléssel ismét gyorsan végeztünk. Gábor eredményét nem sikerült még megtudnom, de az ő előzetes értékelése alapján rossz eredményre ezúttal sem számíthatunk. A mi 4-es szigetünkön az előző napinál jelentősen rosszabb eredmények születtek, még a legjobb kanadai is jelentősen elmaradt Gábor tegnapi eredményétől.
 
Este Pete barátommal találkoztam, de erről részletesebben majd holnap.
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
... Tovább a teljes cikkhez >>> 20111006 – csütörtök – C2 – Jól haladunk

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: