Közösség - Események

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak London nagyon közel áll a szívemhez, így mindig különleges alkalom számomra, amikor visszatérhetek ide. Pár éve, mikor egy ösztöndíj keretében három hónapot tölthettem itt, nagyon megszerettem a várost.

Sima repülőút után érkeztünk meg Gatwick repülőtérre, ahol két öltönyös úriember várt bennünket. Elnavigáltak bennünket a kisbuszhoz, ami több mint 1,5 órás út után (vonattal ez alig több mint 30 perc lett volna) megérkeztünk a szállodánkhoz.

A hotel közvetlenül a Waterloo pályaudvar mellett található. Aki járt már Londonban az tudhatja, hogy egy turistának ennél jobb elhelyezkedésű szálláshelyet keresve sem talál. London központja és annak nevezetességei (Big Ben, London Eye, Trafalgar Square stb.) pár percnyi sétára vannak csak.

Ebben a hotelben szállásolták el a szervezők az összes szakértőt és egyéb delegáltat. A jó elhelyezkedés mellett a négycsillagos hotel minden igényt kielégít. A tágas (ez Londonban ritkaság számba megy), kényelmes és kiválóan felszerelt szobák mellett remek kiegészítő szolgáltatások állnak rendelkezésre. A szaunával is felszerelt konditerem például a nap 24 órájában várja a vendégeket. A worldskills-es "vetaránokkal" egyetértettünk abban, hogy ez a szálláshely messze felülmúlja a korábbi japán és kanadai elhelyezésünket.

Az érkezés után megkaptuk a badge-ünket, az utazásra jogosító travelcard-ot és a belépőket a nyitó- és záróünnepségre. A gyors szobafoglalás után Zsófi, a technikai delagált (ő már korábban megérkezett) rövid eligazítás tartott, majd egy rövid séta keretében némi enni- és innivalót vettünk magunkhoz.

Holnap délelőtt az újonc szakértőknek lesz tréning. Mi "öregek" kapunk némi haladékot, és csak a fél 12-kor induló kirándulásra kell odaérnünk az ExCeL rendezényközpontba...

 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> 2 - 20110929 - Újra Londonban

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: