Közösség - Események

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Az e-Twinning Magyarországi Szolgáltatópontja versenyt hirdet az e-Twinning programban résztvevő magyar iskolák számára.

A verseny megrendezésének fontos célja, hogy minél mélyebben megismerjük az óvodák és iskolák eTwinninges munkáját, és elismerésben részesítsük a pedagógusokat és diákjaikat eredményes munkájukért.

Amennyiben az Önök eTwinninges csapata megfelel az alábbi feltételeknek, kérjük, jelentkezzenek a versenyre. A korábbi évek tapasztalata az, hogy mind a versenyzőknek, mind a résztvevőknek felejthetetlen élményt jelentett a versenyen való részvétel és persze azok az értékes díjak, amelyeket a tanárok és diákok nyertek a versenynapon.

Helyezéstől függetlenül minden résztvevő értékes eTwinning ajándékcsomagot kap, a csapatok pedig megismerhetik egymás munkáját. A nagyvilágnak is hírül adjuk, mit tudnak a hazai eTwinningezők, hiszen a rendezvényen részt vesznek majd a sajtó képviselői is.

A versenynapra 2011. október 5-én kerül sor Budapesten.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> e-Twinning Magyarország Verseny 2011

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: