Digitális írószerek - Digitális toll, notesz, e-papír, olvasókönyv

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Wacom újdonságával számtalan iPades alkalmazásban festhetünk, vagy írhatunk úgy, mintha hagyományos tollal tennénk. De a cég saját alkalmazást is kiadott, amely most még ingyen letölthető!

A Wacom Bamboo sorozatát eddig is szerettük, remek kis rajzpadok ezek az asztali gépekhez, notebookokhoz.
Most a cég kiadott egy iPad szoftvert, Wacom Bamboo Paper néven, amelyet június végéig

ingyen tölthetünk le az App Store-ból. A program amolyan digitális jegyzetfüzet, amelyben kézírással készíthetünk jegyzeteket, vagy rajzolhatunk. Ilyen ugyan akad már néhány az App Store-ban, a Wacom Bamboo Paper felülete és működése viszont egyedülállóan jól sikerült. Késlekedés nélkül követi a mozdulatainkat, válthatunk papírt, tollat (színt, vastagságot), s több oldalnyi jegyzetet készíthetünk, akár az ujjunkkal is.

Az igazi poén a dologban persze az, hogy a cég egy tollat is árul már, Bamboo Stylus néven, amely persze nem csak a Wacom szoftverével használható, hanem gyakorlatilag bármely iPad alkalmazással (például az általunk is bemutatott ArtRage festőprogrammal is).

 
 

A toll ára 30 Euró, a program pedig 2 Euróért lesz majd később elérhető, ha a júniusi ingyen időszak lejárt.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techlinehu - Toll az iPadhez a Wacomtól most ingyen szoftverrel

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: