Képzés - Módszertan

IKT és matematika: Három napos Autograph képzés Angliában - Még van hely a kisbuszonA technológiával támogatott matematika oktatás iránt érdeklődő közép- és felsőfokú iskolák matematika tanárainak szervez nyaranta párnapos továbbképzést az angliai iCT TRAINING CENTRE (Oundle).

Az Autograph matematikai szoftverek kizárólagos magyarországi képviselete, az Új Calculus Bt. minden évben hazai matematika tanárok kis csoportjával képviseli az országot a nemzetközi szakmai rendezvényen. Az immár 10. TSM workshopot az idén július 12-14. között tartják, lehet már jelentkezni, és ismét indul a Calculus kisbusz is...

TSM Workshop 2011Az Új Calculus Bt. minden évben, igyekszik a TSM hazai szervezésében élen járni, és felhívni a matematika tanárok figyelmét erre az egyedülálló gyakorlat orientált képzésre. Általában minden évben sikerül egy-két kis busznyi hazai delegációval részt venni a Workshopon.

A képzések angol nyelven folynak, ugyanakkor a gyakorlat orientált szemléletnek, köszönhetően már nem egyszer bebizonyosodott, hogy elég az angol nyelv minimális ismerete is. A képzésekhez szükséges nyelvtudás tehát, a matematika nyelve!

A jelentkezők, választhatnak egy-egy [A] csoportba (Office program csomag használata matematika tanároknak) illetve [B] csoportba (Matematikai oktató szoftverek használata) tartozó tanfolyamot. 

Minden képzés tartalmaz egy alap informatikai részt, így nem kell gyakorlott számítógép használónak lenni a tanfolyam sikeres elvégzéséhez. A trainer tanfolyamok sikeres elvégzését továbbá, minden esetben egy tanúsítvány is rögzíti.

Mitől különleges a TSM?

Nézze meg a tavalyi rendezvényről készült összeállítást >>>

Hivatalos információk

Jelentkezés módja

Jelentkezni a jelentkezési lapok kitöltésével lehet, mely történhet online módon illetve lehetőség van a jelentkezési lap elküldésére faxon. A megfelelő tanfolyamokat itt lehet kiválasztani >>> calculus.hu

Az online jelentkezési lap kitöltésekor fontossági sorrendben kell meg adni 2 db A, illetve 2 db B csoportba tartozó tanfolyamot , ezzel is megkönnyítve a szervezők munkáját.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, rendezvénnyel, jelentkezéssel kapcsolatban esetleg betársulna a Calculus kisbuszba, lépjen kapcsolatba a szervezőkkel ezeken az elérhetőségeken.

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: