Közösség - Események

Kiss-Bokodi Zsolt, az esztergomi Bottyán János Műszaki Szakközépiskola diákja, munkájával bekerült a Cisco Hálózati Akadémia pályázatának legjobb 12 alkotása közé.

A pályázatot „A világ legnagyobb osztályterme” (World's Largest Classroom) kampány keretein belül írták ki. A World's Largest Classroom (www.cisco.com/go/wlc) portál annak okán jött létre, hogy az idei tanévben az aktív akadémiai hallgatók száma átlépte az egymillió főt.

A néhány perces videójukban a benevezett diákok arra próbáltak választ adni, hogy „Miben különbözik a Cisco Hálózati Akadémia minden más osztályteremtől?”. A versenyben a világ minden részéről az összes egykori és jelenlegi akadémiai hallgató indulhatott. Zsolt Classroom by the Danube című videójával ebben a mezőnyben jutott a legjobbak közé.

A pályázat győztese az az alkotása lesz, amelyik a Cisco Hálózati Akadémia Facebook oldalán 2011. május 03-ig a legtöbb szavazatot kapta. Legyünk büszkék a magyar diákok nemzetközi sikereire és támogassuk Zsoltot szavazatainkkal! 

 

 

Tovább a teljes cikkhez >>> Esztergomi diák sikere a Cisco Hálózati Akadémia videó pályázatán

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: