Képzés - Módszertan


Tenses with FUN - Kész interaktív táblás oktató anyag az angol nyelv tanításáhozTanárként mindig nagy segítséget jelent egy jól összeállított feladatgyűjtemény. Az interaktív tábla ennél sokkal többre is képes. Az ezzel tanító pedagógus az egész tanóra vezetését előre  programozhatja a szemléletes magyarázatokkal, a gyakorlással egy komplex egységet létrehozva.

Wolf Emőke gyakorló angol szakos középiskolai tanár úgy döntött, hogy a legjobb nyelvtani óráit közkinccsé teszi...

A Humán Műhely Bt. kiadásában jelent meg a Tenses with FUN című, kész interaktív táblás tanórákat tartalmazó CD, mely az általános iskola felső tagozatán vagy középiskolában tanító
angoltanárok számára nyújt segítséget az igeidők tanításában.

Tenses with FUNA flipchart sorok tartalmazzák
- az új nyelvtani tudnivalókat
- ezek használatához szükséges ismétlő feladatokat
- és a tanított anyaghoz kapcsolódó gyakorlást.

Az ActivStudio vagy Activinspire szoftverekkel futtatható, a gyakorlatban már kipróbált tananyagban – kihasználva a két szoftver kínálta lehetőségeket - szemléletes ábrák, látványos előreprogramozott feladatok teszik érdekessé az igeidők tanítását és tanulását.

Mivel tankönyv független tananyagról van szó, minden angoltanár könnyen beillesztheti az eddigi tanítási gyakorlatába. Azonban arra is lehetőség van, hogy a tartalmat saját felhasználásra bárki kedve, gyakorlata és szabadideje függvényében módosítsa.


Használati útmutatóHasználati útmutató

Minden egyes leprogramozott tanóra mellé egy táblaképekkel illusztrált használati útmutató is készült, amin az óra menete aprólékosan bemutatásra kerül. Így senkinek nem jelenthet gondot a különböző feladatok levezetése. A használati útmutató emellett módszertani, óravezetési tippekkel is szolgál.

A CD-t és további segédanyagokat is elérhet a www.aktiv-angol.hu oldalon.

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: