Feleltetőrendszerek - Feleltetőrendszerek

MimioVote feleltető rendszer
A külsejében is megújult MimioVote feleltető rendszer egyik különlegessége, hogy soha nem kell a feleltető egységekben elemet cserélni. Ezen a környezetbarát megoldáson túl más meglepetéseket is tartogat a Dymo-Mimio feleltető rendszere...
MimioVote Intelligens tároló - vita kizárva

MimioVote - jó kézbe venni
Az első, szembetűnő sajátossága a feleltető egységek kézbe simuló dizájnja: enyhén ívelt formája, egy játékkonzol vezérlőjére emlékeztet, amit - már csak ezért is - nagyon fognak szeretni a tanulók. Az új, esztétikus és ergonomikus formatervezés az egész új Dymo-Mimio termékcsalád sajátja (A MimioTeach mobil interaktív eszközről itt olvashat bővebben.)

MimioVote feleltető rendszer - testre szabott feleltetés elemcsere nélkül
Ki érti, ki nem? - tudás visszajelzés azonnal

 A MimioVote feleltető rendszer a válaszok azonnali kiértékelése miatt a tanár azonnali visszajelzést kap arról, hogy melyik tanuló mennyire értette meg a feladatot és, hogy ki hol szorul további segítségre. A válaszok táblázatban letölthetők, így hosszú távon is nyomon követhető a tanulók eredményessége.


Intelligens tároló - vita kizárva
A MimioVote feleltető rendszer intelligens készülék-azonosító megoldása megoldja az ilyen rendszerek használatakor gyakori problámát: a tanulók összekeverik a feleltető egységeket és azt találgatják, hogy melyik vajon kié...

A MimioVote esetében teljesen mindegy melyik készülék van nálunk, a lényeg, hogy melyik tárolási pozícióból vettük ki a feleltető egységet. A MimioVote feleltető rendszer automatikus azonosító megoldása mindig azt az azonosító számot rendeli hozzá a tanulói egységhez amelyik tároló helyről azt kivettük.

Ez persze azt a kényelmet is biztosítja, hogy a feleltető egységeknek a masszív, ütésálló hordtáskába való visszahelyezésénél sem kell a sorrendre ügyelni, mert az azonosítók mindig, automatikusan átszámozódnak...


mimioVote - Nagy, színesen világító gombok - lehetetlen nem észrevenniNagy, színesen világító gombok - lehetetlen nem észrevenni

A feleltető rendszereknél az is konfúziót szokott okozni, ha nem világos, hogy melyik gombok közül lehet választani a válaszadáshoz. A MimioVote ezt elegeánsan és igen szembetűnően oldotta meg: a kérdésre adható választól függően, színesen világítanak azok a gombok, amelyek közül választani lehet.

A kisszámú, áttekinthetően és kézreállóan elrendezett, nagyméretű gombok, a világítás, és a színesség..., ez mind-mind még élvezetesebbé és motiválóbbá teszi a tanulók körében a feleltető rendszer használatát. Akár egy kézzel is lehet használni!

Ha mindehhez még hozzávesszük, hogy a feleltető egységek a dobozva téve azonnal töltődni kezdenek - nincs bennük elem, amit cserélgetni kellene - , akkor a MimioVote-tal egy igazán kényelmes, és praktikus feleltető rendszerrel van dolgunk.

Röpdolgozat menet közben isMimioVote Röpdolgozat menet közben is
A MimioVote feleltető rendszer a MimioStudio szoftverrel érkezik. Ez lehetővé teszi dolgozatok, tesztek gyors és egyszerű összeállítását, akár az óra alatt is. A feladatok elkészítéséhez magunk készítette, vagy 3. fél által készített feladatsorokat is használhatunk. A feleltető szoftver a Microsoft PowerPoint sablonokkal is kompatibilis.

MimioHub - Quiz rádióhullámokon
Quiz rádióhullámokon
A vezeték nélküli, 24 vagy 32 darabos MimioVote feleltető rendszer RF (rádiófrekvenciás) elven működik. Használatához csak a tanári laptopba kell dugnunk a MimioHub pendrivot, amely vevőként fogadja a tanulói egységek jeleit.

 
További információ a MimioVote feleltető rendszerről itt >>> mimio.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: