IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

. Downloadable Youtube - Youtube-videók letöltése mobile és asztali kütyükreEgy egyszerű oldal, még egyszerűbb tennivalók, és máris okostelefonunkon, iPodunkon, PSP-nken és persze számítógépünkön (akár windowsos, akár maces) tudhatjuk kedvenc Youtube videóinkat. számol be cikkében a techline.hu...

Szinte nincs is a világon olyan zeneszám, amelyet ne lehetne megtalálni a Youtube-on, nem véletlen, hogy a felhasználók szívesen töltögetnek le ezt, azt a nagy videomegosztóról. Segédeszközökben és módszerekben pedig nincs hiány, mi is jó párat bemutattunk már közülük, például itt és itt, sőt itt vagy itt.


Most azonban talán egy minden eddiginél egyszerűbb eszközre bukkantunk, amely ráadásul lehetőséget kínál arra, hogy többféle kimeneti formátum közül válasszunk, így többféle eszközre is feltehetjük a végeredményt.

A Downloadable Youtube szolgáltatás egy, a végletekig leegyszerűsített ablakkal fogad, s nekünk nincs is más dolgunk, mint kimásolni valamelyik Youtube videó URL-jét, majd bemásolni a nagy zöld kör közepén lévő beviteli mezőbe. Arra azért figyeljünk, hogy ide eleve betették a http:// előtagot, viszont a link kimásolásakor ez is bekerül, így valamelyiket törölnünk kell.
Ezután ki kell választanunk milyen formátumban szeretnék elmenteni a szóban forgó videót (mpg, mov, 3gp, flv, mp3, mp4), majd rá kell kattintanunk a Convert and Download gombra.  ...

Tovább a teljes cikkhez >>> Youtube-videók letöltése iPhone-ra iPodra PSP-re Mac-re és PC-re (techline.hu)

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: