Közösség - Események

MimioTeach™ – hordozható interaktív eszközt nyerhet a Sulibörze Országos Oktatási Roadshow-n A Sulicsoport Kft., a Hundidac Szövetség megbízásából Országos Oktatási Roadshow programsorozatot szervez az ország nyolc helyszínén. Márcsak azért is érdemes jelentkezni és ellátogatni Tatabányára - az első helyszín 2011 március 18. - , mert egy MimioTeach™ – hordozható interaktív eszközt lehet kapni ajándékba...

Sulicsoport.hu - Országos Oktatási Roadshow


"Az Országos Oktatási Roadshow programsorozatot azért szervezzük, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a képzés szereplőit: iskolákat, óvodákat, tanárokat, diákokat, taneszköz gyártókat és -forgalmazókat. A 8 helyszínen megvalósuló rendezvénysorozaton (2011. március 18. Tatabánya,  2011. március 25. Székesfehérvár,  2011. április 01. Veszprém,  2011. április 07. Szekszárd) bemutatkoznak az oktatási piac szereplői, bemutatva legújabb fejlesztéseiket. Olyan intézmények, cégek és szakemberek lesznek jelen, akik meghatározó szerepet töltenek be a mai magyar oktatás fejlődésében.

A Roadshown gondolunk a közoktatás legkisebb szereplőire, az óvodásokra is, akiket játszóházakkal és készségfejlesztő játékok sokaságával várunk." - mondta el Nagy Róbert a Sulicsoport Kft. ügyvezetője.

Tudás FM - élő rádióközvetítés a helyszínről
Sulibörze Országos Oktatási Roadshow-Miért érdemes elmenni?

A rendezvényt szakmai előadássorozat kíséri, amelyre színvonalas szakmai programmal és előadásokkal várjuk az iskolák tanárait és vezetőit.  A rendezvény egyedülálló lehetőséget biztosít a pedagógusok és intézményvezetőik számára, hogy figyelemmel kísérjék a szakma újdonságait, a taneszközök és módszerek korszerűsödését.

A Roadshowról élő adással jelentkezik a Tudás FM rádió, ahol ismert műsorvezetőink beszélgetnek a városok jeles képviselőivel.

Tatabánya 2011 március 18. - Az Országos Oktatási Roadshow első állomása

A Sulibörze Országos Oktatási Roadshow első állomása Tatabánya lesz. Az Eötvös József Pedagógiai Szolgáltatóval együttműködve város központjában a Vértes Centerben rendezik meg a Roadshowt.

A város valamennyi közoktatási intézménye meghívást kapott a rendezvényre, ahol közel 30 kiállító, játszóház, szakmai előadások, programok és fellépők várják a tanárokat és diákokat.

A tatabányai rendezvény kiemelt támogatója a Dymo-Mimio termékcsalád forgalmazója, az Eutrust Zrt.

Miért érdemes elmenni?
  • A legújabb oktatási eszközöket, tankönyveket, tananyagokat egy helyen lehet megtekinteni, kipróbálni, akár meg is vásárolni.
  • A nap folyamán szakmai előadásokon, és a jó gyakorlatokat bemutató foglalkozásokon lehet részt venni
  • A kisebb gyermekeket játszóház és fejlesztő játékok színes kavalkádja várja
  • Óránként értékes ajándékokat sorsolnak ki
MimioTeach™ – hordozható interaktív eszköz ajándékba

Ajándék MimioTeach™ – hordozható interaktív eszköz (fehértábla digitalizáló) jár annak az iskolának, ahonnan a legtöbben elmennek a rendezvényre és regisztrálnak!

Sulibörze katalógus - A Balázs-Diák külön katalógussal is készül
Exkluzív katalógus a Roadshowra

A Balázs-Diák Kft. külön katalógussal is készül az országos Roadshowra, amelyet a képre kattintva azonnal le is lehet tölteni.

 

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
További a teljes cikkhez >>> Sulibörze Országos Oktatási Roadshow

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: