Közösség - Események

Cisco e-leraning informatika tananyagok a piacképes tudásért  - Évindító Informatikai Szakképzési FórumCisco e-leraning informatika tananyagok a piacképes tudásért  - Évindító Informatikai Szakképzési Fórum

Mi várható a szakképzésben 2011-ben? Milyen segédeszközökre számíthatnak a tanárok moduláris informatikai képzéseknél? Hogyan lehet a Cisco Hálózati Akadémia e-Learning informatika tananyagait felhasználni az informatikai szakmák oktatása során?

Ingyenes szakképzési konferenciát tartanak 2011. január 14-én
a HTTP Alapítvány és a Cisco Hálózati Akadémia szervezésében...

Informatikai Szakképzési Fórum néven 2011. január 14-én a HTTP Alapítvány és a Cisco Hálózati Akadémia közös rendezésében konferenciát szervez, melynek célja az informatikai szakképzéssel foglalkozó oktatási intézmények tájékoztatása a szakképzést érintő aktuális kérdésekről, várható változásokról.
 
Cisco e-leraning informatika tananyagok a piacképes tudásért A konferencia igyekszik a képző intézmények segítségére lenni abban, hogy minősített, a munkaerőpiacon is eladható tudással rendelkező szakembereket tudjanak képezni, és ötleteket adni ahhoz, hogy a Cisco Hálózati Akadémia e-learning informatika tananyagait hatékonyan tudják integrálni a moduláris szakképzésbe.

A szervezők a rendezvényre a Térségi Integrált Szakképző Központok, tagintézményeik valamint más, informatikai szakképzéssel foglalkozó intézmények vezetőit és szakembereit várják.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Helyszín: Cisco Magyarország, 1123 Budapest, Csörsz utca 45, Mom Park, Sas torony (Tokaj tárgyaló)
Időpont: 2011. január 14. 9:30- 15:00
Regisztráció: www.netacad.hu/forum/regisztracio
Regisztráció határideje: 2011. január 10.
Kapcsolat: info@http-alapitvany.hu
 
Cisco Hálózati Akadémia
A részletes program és további információ a netacad.hu portálon olvasható

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: