IKT műhely - IKT az osztályomban

ébresztőóra alkalmazás letöltés - ezt a kettőt érdemes kipróbálni

Ez a két alkalmazás megold minden problémát. Beállíthatunk sok időpontot az ébresztésre, nagyon hangos riasztást vagy több órát is, de mindig ott a szundi gomb, amely megnyomása után újra álomba zuhanunk, rossz esetben el is késünk a munkából vagy iskolából.

Ez a két alkalmazás megold minden problémát. Az első a finomabb módszerrel dolgozó alkalmazás, hiszen az App Store-ból 1,79 euróért letölthető Wake Alarm leállítása csak egy fokkal nehezebb, mint a szundi gomb megnyomása, amely természetesen itt is választható.

Ennél persze hatékonyabb ha azt állítjuk be, hogy csak akkor álljon le a 12 választható ébresztő hang egyike, ha néhány másodpercig a videón látható módon "felrázzuk" a telefont. Be lehet állítani három fokozaton, hogy mennyire erősen kell rázni a telefont az ébresztés leállításához, és azt is választhatjuk, hogy egyre nagyobb hangerővel szóljon.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: