Feleltetőrendszerek - Feleltetőrendszerek

Megérkezett a Qwizdom legújabb fejlesztése, a Q6 feleltető rendszer
Qwizdom Q6 tanulói készülék még több lehetőséget kínál az együttműködésre, mint korábbi testvérei. Billentyűzete a mobiltelefonokéhoz hasonló, nagyobb LCD kijelzőjén pedig már láthatjuk a teljes kérdést és a válaszok szövegét is, nem csupán a választható betűjeleket.
A maga nemében egyedülálló rendszer

Megérkezett a Qwizdom legújabb fejlesztése, a Q6 feleltető rendszerA Q6 feleltető rendszert akár 100 méter távolságból is használhatjuk, s mindemellett rendkívüli tartósság jellemzi. Amellett, hogy immár a teljes kérdést és választ olvashatjuk a kijelzőjén, további roppant praktikus újdonsága, hogy képes alsó és felső index írására, ezzel átlépve végre a matematika órán úton-útfélen előkerülő akadályt. Így már könnyedén készíthetünk teszteket a hatványozás, logaritmus, vagy terület és térogat mértékegységeinek gyakorlására is.

Az átlagos használat esetén 2 AA elemmel akár egy év üzemidővel rendelkező készülékek a következő kérdéstípusokat támogatják: többszörös jelelölés, sorozat, skála, igen/nem, szám (beleértve a közönséges és decimális törteket, a vegyes kifejezéseket), felelet-választás, igaz/hamis, szövegbevitel, kiküldött szöveg szerkesztése/javítása

Ezek közül az utlolsó jelent újdonságot a korábbi készülékekhez képest - most már igazán csak a tanáron múlik, hogy mennyire tudja izgalmassá és interaktívvá tenni az óráit...

Az interaktivitás növeli a motivációt is

Természetesen a sok újdonság mellett nem felejtették ki a készülékekből az előző Qwizdom rendszereknél jól bevállt jellemzőket sem (ezekről egy korábbi cikkünkben írtunk részletesebben). A Q6 feleltető rendszer is táblafüggetlen, sőt akár tábla nélkül is használható, és vevőnként akár 1000 tanulói készüléket is képes kezelni. Ez azt jelenti, hogy teljes iskolai vetélkedők és felmérések is végezhetők a segítségével.

Megérkezett a Qwizdom legújabb fejlesztése, a Q6 feleltető rendszerA többszáz készülék ugyanakkor csöppet sem zavarja egymást, sőt probléma nélkül használható egyidejűleg több készlet is. Előfordulhat, hogy egyszerre többféle Qwizdom terméket is szeretnénk használni (egy projektmunka esetén például hol az egyik, hol pedig a másik készülék előnyeire van szükségünk), vagy éppen az iskola épületén belül különböző osztályok egyszerre oldanak meg eltérő teszteket.

A Qwizdom feleltető rendszerek esetében nem kell attól tartanunk, hogy az egyik csoportban elküldött választ esetleg a szomszédos teremben párhuzamosan üzemelő, másik vevő rögzíti majd, komoly problémát okozva ezzel mind a diáknak, mind pedig a tanárnak. A Q2, Q4, Q5 és Q6 termékek együtt és vegyesen is használhatók.

A feleltető rendszerek jóvoltából lehetőség van az azonnali visszacsatolásra, valamint a mérésértékelésre is bármikor sort keríthetünk az oktatási folyamat egyes szakaszain belül. A gyerekek által adott válaszok eredményeit táblázatos és különféle grafikus formában is megtekinthetjük.

A korábbi szokásokhoz híven teljes csomag vásárlása esetén ebbe beletartozik az RF vevő, a tanári készülék, a szoftver telepítő CD, valamint egy hordtáska.
 
ERLAS Vizuál- és Oktatástechnikai Kft - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla. feleltetőrendszerek, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
 A Qwizdom feleltető rendszerekről itt olvashat bővebben >>> erlas.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: