Szoftverek - Egyéb szoftver

Az 5 legjobb irodai szoftvercsomag ingyen

Öt ingyenes irodai szoftvercsomagot ismerhet meg, mert bár a Microsoft Office kétségtelenül a legnépszerűbb irodai programcsomag, de nem az egyetlen.

Sőt, öt olyan ingyenes alternatívát mutatunk, melyek bármelyikében megtalálható az átlagfelhasználók által leggyakrabban alkalmazott funkciók zöme.

Jó tudni, hogy az ingyenes csomagnak része egy teljes körű dokumentumkezelést nyújtó androidos alkalmazás, valamint egy prezentációnk előadását segítő iPhone-os/iPades kliens is.

Fontos: mivel asztali szotfverről beszélünk, az asztali számítógépen szerkesztett fájljaink nem lesznek aotumatikusan elérhetők és szinkronban lévők mobilunkon - ellentétben a már említett Google Drive-val és a most következő Zohóval.

Zoho DocsNulla forintért 1 gigabájtnyi tárhelyet nyújt a Google Drive dokumentumkezelője mellett az online dokumentumkezelés terén még labdába rúgó Zoho.

Az egyszerű szövegszerkesztő, táblázatkezelő és prezentációs eszköz  mellett a Zoho megoldásának része a biztonságos fájlmegosztás, valamint - ez nincs meg a Google Drive-ban - arra is van lehetőség, hogy a közösen szerkesztett dokumentumoknál feladatokat osszunk ki a többi felhasználónak, és nyomon is követhetjük azok teljesülését.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: