Közösség - Események

BeeSmarter – 24 órás Mobil Programozó Csapatverseny Felkészült egyetemisták és középiskolások mellett profik is jelentkezhetnek.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Kara (PPKE-ITK) a Magyar Villamosmérnök- és Informatikushallgatók Egyesületével (MAVE) és a Magyar Telekommal közösen kétfordulós, mobil programozói versenyt hirdet BeeSmarter néven.

A szervezők elsősorban háromfős egyetemista és középiskolás csapatok nevezését várják. A verseny 2013. február 1-3-án megrendezendő elektronikus előfordulójából a 10 legjobb középiskolás és a 10-10 legjobb egyetemista csapat jut tovább a márciusi budapesti 24 órás döntőbe.

A BeeSmarter versenyen részt vevő csapatok a két legelterjedtebb mobil technológián, Androidon és iOS-en mutathatják meg tudásukat. Az elektronikus előfordulóból a legjobb csapatok a 2013. március 2-3-án az Információs Technológiai Karon megrendezendő döntőbe jutnak, ahol a két-három fős csapatok izgalmas és aktuális feladatokkal találkozhatnak majd.

A csapatok a verseny előfordulójára 2013. január 31-ig jelentkezhetnek a verseny honlapján.

A verseny során a jó algoritmizálási képességen túl mérnöki, távközlési, képfeldolgozási, de akár más természettudományos ismeretekre is szükség lehet. Utóbbi feladattal a két szervező az új típusú mérnökinformatikai kihívásokra, ezen belül is a bioinformatikára kívánják felhívni a figyelmet.

A versenyre egyetemisták, középiskolások, de a szakma már profijainak jelentkezését is várják.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


... Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu - BeeSmarter – 24 órás Mobil Programozó Csapatverseny

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: