Közösség - Események

 „Tervek – Táblák – Játékok” - A Műszaki Kiadó matematika konferenciája „Tervek – Táblák – Játékok” címmel évindító matematika módszertani konferenciát rendez a matematika szakos általános és középiskolai pedagógusoknak, és minden érdeklődőnek a Műszaki Kiadó. A konferencia kiemelt témái a kerettantervek, az interaktív táblák és a játékok lesznek.

Időpont: 2013. január 23., a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

 A délelőtti plenáris ülésen előadást tart dr. Gyarmathy Éva pszichológus, a Magyar Tudományos Akadémia Pszichológiai Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa, dr. Csíkos Csaba egyetemi docens, a Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézetének oktatója, valamint egy meglepetésvendég!

A kiemelt témákat délután három párhuzamos szekcióban, iskolatípusok szerint – alsó és felső tagozat, középiskola – dolgozzuk fel neves szakemberek, tankönyvszerzők, gyakorló pedagógusok közreműködésével.

Időpont: 2013. január 23., szerda, 10-16 óra

Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont (1114 Budapest, Villányi út 11-13.)

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az online regisztrációs űrlap kitöltésével lehet 2013. január 18-ig.

A konferencia részletes programja január elejétől lesz elérhető a Műszaki Kiadó honlapján.

A rendezvényen a Kiadó tankönyveit és digitális tananyagait kedvezményes áron vásárolhatják meg a résztvevők!

... További információ >>> Tervek – Táblák – Játékok: konferencia a matematikatanításról

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: