Feleltetőrendszerek - Feleltetőrendszerek

CleverClick - több mint az egyszerű szavazás - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésCleverClick - több mint az egyszerű szavazás
A TIOP 1.1.1/07/1 kiírásnak is megfelelő CleverClick egységek osztálytermekben tesztelt, megbízható és könnyen kezelhető eszközök. A rádiófrekvenciás technológiának köszönhetően nincs szükség vezetékekre, de még a "láthatóság" sem szükséges a megfelelő működéshez. 

A magyar nyelvű WordWall szoftver pedig elvégzi helyettünk az értékelést, és 19-féle feladatvarázslója segítségével könnyedén állíthatjuk össze feladatsorainkat...

A szavazórendszerek az oktatás egyik legmodernebb eszközei, melyek egyformán inspirálják a tanárokat és a diákokat. Közreműködésükkel különösebb fáradság nélkül, azonnal ellenőrizhetjük tanulóink pillanatnyi tudását anonim módon, vagy akár névre szólóan.

Izgalmas és szórakoztató feladványok néhány kattintással

A CleverClick szavazó- és feleltető rendszerekhez járó WordWall szoftverben 19-féle beépített feladatgeneráló varázslót találunk. A szókereső rejtvénynél például elég megadnunk az aktuális tananyagban gyakorolni kívánt szavakat, és a szoftver automatikusan elkészíti a rejtvényt, melyben ezeket a szavakat kell a diákoknak megtalálni.

CleverClick - több mint az egyszerű szavazás Egyszerű keresztrejtvények esetén a szavak mellé be kell írnunk a hozzájuk tartozó kérdéseket, meghatározásokat, de készíthetünk memóriajátékot is, amiben képeket, szavakat, definíciókat is felhasználhatunk. Mindezt a szoftver gombnyomásra elkészíti, nekünk csak az alapanyagot kell biztosítanunk számára.

Ugyanakkor a kérdések elkészítésekor a szoftver nem szab korlátot, bármennyi válaszlehetőséget megadhatunk hozzájuk.

Találunk a programban még sok hasznos és érdekes funkciót, mi most egyet említünk még: az ülésrend beállításának lehetőségét (ez később, a szavazatok kiértékelésénél fontos kérdés lehet, amennyiben egy-két diák válaszai túlságosan sok hasonlóságot mutatnak).

A teszt-szerű kérdések kiértékelését egyénenként és osztályszinten is kérhetjük.

Kézre áll, akár a mobiltelefon

CleverClick - több mint az egyszerű szavazás A minden kérdéstípust tartalmazó CleverClick szavazórendszerek táblafüggetlenek, azaz bármely más cég interaktív táblájához megvásárolhatók és használhatók. A rádiófrekvenciás működési elvnek köszönhetően szavazáskor nem kell arra figyelnünk, hogy minden egységet a tábla vagy a vevő egység felé fordítsanak a diákok, ezzel sok eredménytelen szavazást spórolhatunk meg.

Normál oktatási használat mellett a CleverClick1 rendszer 12 hónap, a CleverClick2 LCD pedig 24 hónap élettartammal bír. Bár a  CleverClick1 nem rendelkezik LCD kijelzővel, viszont rendkívül strapabíró modell. Az adatbevitel a mai embereknek rendkívül egyszerű, hiszen (a piacon egyedülálló módon) a mobiltelefonokon megszokott billentyűzettel rendelkezik, és a karakterkiosztása is ugyanaz.

CleverClick - több mint az egyszerű szavazásA CleverClick2-n már LCD kijelzőt találunk, így képernyőjén a kérdések is megjelenhetnek. Ebben az esetben már nem szükséges az interaktív táblára nézni ahhoz, hogy megválaszoljuk a feladatokat. 

Az USB 2.0 csatlakozás gyors adatátvitelt tesz lehetővé. Alapvetően 8, 16 és 32 darabos csomagokat rendelhetünk, de bármelyiket választjuk is, később tovább bővíthetjük készletünket, egészen 40 főig.

Egyedülálló tananyagmegosztás

Amennyiben egy számítógépre telepítjük a Lynx és a WordWall szoftvert is, csatlakozhatunk az élő online adatbázishoz. Tananyagaink mentése előtt eldönthetjük, hogy megosztjuk-e azt a világgal, vagy sem. A kereső segítségével pedig több ezer tananyag között válogathatunk (magyar nyelvűek között is), melyeket gépünkre lementve aztán magunk alakíthatunk tovább, bővíthetjük saját igényeink szerint.

CleverClick - több mint az egyszerű szavazás

Cleverboard - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla. feleltetőrendszerek, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
 A CleverClick szavazórendszerekről itt olvashat bővebben >>> www.cleverproducts.hu 

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: