Közösség - Események

Szegedre gurul a SMART Interaktív Kool-Túra bemutató Szegedi állomására érkezik a SMART Interaktív Kool-Túra IKT roadshow, hogy a csongrádi főváros és vonzáskörzetének tanárai is láthassák, hallhassák az eddig mindenhol sikert arató  SMART interaktív eszközök és azok használatát bemutató IKT rendezvényt.

SMART interaktív táblák kizárólagos hazai képviselete, az LSK. Hungária Kft., az Interaktív Kool-Túra program keretében a tavaly nagy sikerrel bemutatott SMART stand programját mutatja be azon pedagógusok és intézményvezetők számára is, akik nem tudtak ellátogatni akkor a rendezvényre.

Az Interaktív Kool-Túra szegedi állomása 2012. április 20-nn, pénteken 13-16:30 óra között, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán lesz. A SMART interaktív táblákat és más interaktív oktatási eszközöket felvonultató ingyenesen látogatható rendezvény különlegessége, hogy az LSK több szakmai együttműködő partnere is jelen lesz az Interaktív Kool-Túrán, így biztosítva rendkívül színes szakmai programot az érdeklődő tanároknak.

A SMART interaktív táblákat és más IKT szakmai programot felvonultató rendezvényt meglátogatók között az LSK értékes jutalmakat sorsol ki!

A részleteket itt olvashatja


Nézze meg az előző állomáson készült összefoglaló klipeket és más SMART interaktív tábla videókat

Kattintson erre a logóra a videó alsó vezérlő sávjában, hogy a többi videót is lássa.


<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: