Közösség - Események

Debrecenbe kéne menni... A SMART interaktív táblás Kool-Túra Debrecenben folytatódik - Nem szabad kihgyni! A SMART interaktív táblák kizárólagos hazai képviselete, az LSK. Hungária Kft., az Interaktív Kool-Túra program keretében, az idén először Debrecenbe viszi a tavaly nagy sikerrel bemutatott SMART stand programját azon pedagógusok és intézményvezetők számára is, akik nem tudtak ellátogatni akkor a rendezvényre.

Az Interaktív Kool-Túra debreceni állomása 2012. február 10-én., pénteken 13-16:30 óra között, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Kölcsey Ferenc Gyakorló Általános Iskolája lesz. A SMART interaktív táblákat és más interaktív oktatási eszközöket felvonultató ingyenesen látogatható roadshow különlegessége, hogy az LSK több szakmai együttműködő partnere is jelen lesz az Interaktív Kool-Túrán, így biztosítva rendkívül színes szakmai programot az érdeklődő tanároknak.

A SMART interaktív táblákat és más IKT szakmai programot felvonultató rendezvényt meglátogatók között az LSK értékes jutalmakat sorsol ki!

A részleteket itt olvashatja


Nézze meg az előző állomáson készült összefoglaló klipeket és más SMART interaktív tábla videókat

Kattintson erre a logóra a videó alsó vezérlő sávjában, hogy a többi videót is lássa.


<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: