Közösség - Események

Évzáró Interaktív Kool-Túra megálló Makón Az LSK. Hungária Kft., az Interaktív Kool-Túra program idei utolsó megállóját a Makói Általános Iskola, AMI és Logopédiai Intézet, Kálvin Székhelyintézményében tartja 2011. december 16-án, pénteken, 13-17 óra között azon pedagógusok és intézményvezetők számára, akik nem tudtak ellátogatni a HunDidac 2011 Szakkiállításon nagy sikerrel bemutatott SMART stand programjára.

A SMART interaktív táblákat és más interaktív oktatási eszközöket felvonultató ingyenesen látogatható roadshowt szakmailag még színesebbé teszi, hogy az LSK több digitális tananyagfejlesztő, együttműködő partnere is jelen lesz az Interaktív Kool-Túrán.

A "Kool-Túrabakancsba bújt" SMART interaktív táblákat és más IKT szakmai programot felvonultató rendezvényt meglátogatók között az LSK értékes jutalmakat sorsol ki!

A részletes programot itt olvashatja >>> Interaktív Kool-Túra Makó

Nézze meg az előző állomásokon készült összefoglaló klipeket és más SMART interaktív tábla videókat

Kattintson erre a logóra a videó alsó vezérlő sávjában, hogy a többi videót is lássa.


<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: