Digitális írószerek - e-Könyv olvasók

Koobe Junior - A legkönnyebb e-könyvolvasó - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésKoobe Junior - A legkönnyebb e-könyvolvasó

Megérkezett Magyarországra a legújabb fejlesztésű e-könyvolvasó, a Koobe Junior, melynek mérete és súlya a legkisebb kezekben is magabiztosan forgatható...

Koobe Junior nem csak gyerekeknek

A Koobe V.5 verziójához képest egy pár újdonság:
  • A 400 MHZ-es Samsung processzor gyorsan megnyitja a kívánt olvasnivalót. és kétszer gyorsabb képfrissítést és lapozást tesz lehetővé. Tehát az eddig is gyors lapozás most még gyorsabb lett, így olyan ütemben olvashatjuk kedvenc olvasmányunkat, mint egy papírkönyv esetén.

  • A készülék oldalán elhelyezett multijog lapozó segítségével még könnyebben ugorhatunk egyik oldalról a másikra, lapozhatunk a könyvtárszerkezetben, illetve léphetünk be a menüpontokba.

  • A 800 *600 felbontású képernyő már 8 szürke árnyalatú képet jelenít meg, mely így még szebb, részletesebb, még jobban hasonlít a nyomtatott könyvek megjelenítéséhez.


Koobe Junior - A legkönnyebb e-könyvolvasó
  • Az SD/SDHC kártyaolvasó kapacitása 16 GB-ra bővült, így egy könyvet sem kell otthon hagynunk: egy teljes könyvtárnyi olvasnivaló lehet nálunk, akár a zakó zsebében is.

  • Az 5 inches képernyő mérete, és ultrakönnyű súlya kényelmes útitárssá teszi a Koobe Juniort

  • A nagyobb teljesítményű akkumulátor és a még hatékonyabb energiafelhasználás lehetővé teszi, hogy havonta egyszer kelljen az e-könyv olvasót tölteni napi 300 oldal olvasása esetén.

  • Az új borítótok a legfinomabb bőrből készül. A képernyő alakjára tökéletesen simuló borító teljeskörű biztonságot nyújt a eInk-kijelzőnek, és a készüléket is megóvja a karcolások és rázkódások ellen . A világosbarna borító elegáns külsőt kölcsönöz a Koobe-nak.

Koobe Junior - A legkönnyebb e-könyvolvasó
TECHNIKAI ADATOK:

Méretei: 151.2mm(L)*105.4mm(W)*10mm(H)

Kijelző: 800*600 felbontású 5 inch méretű (eInk) 8 árnyalatú szürke képernyő

Memória: Belső memória 400 MB /Külső SD/SDHC memória slot (16GB-ig bővíthető)

Súly: ultrakönnyű 160g

Elem: Li-Polymer 1000mAh

Fülhallgató: 3.5 mm stereo audio jack fülhallgató

Csatlakozás: USB 2.0

Támogatott formátumok:
Teljesen magyar nyelvű kezelőfelület PDF, DOC, WOLF, MP3, HTML,TXT, CHM, FB2, Djvu, PNG, TIF, GIF, BMP, JPG, PPT, EPUB, LIT (nem DRM).

DRM: Adobe
CPU: Samsung Arm9 400MHz
Operációs rendszer: Linux OS

További információ AVcentrum.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: