Közösség - Események

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Országos információs körútra indulnak a SMART interaktív táblák az Interaktív Kool-Túra program keretében.

A SMART interaktív táblák kizárólagos hazai képviselete, az LSK. Hungária Kft. szakértő csapata, az ország több nagyvárosában helybe viszi a HunDidac 2011 Szakkiállításon nagy sikerrel bemutatott SMART stand programját azon pedagógusok és intézményvezetők számára is, akik nem tudtak ellátogatni a rendezvényre.

Az Interaktív Kool-Túra első állomása 2011. november 18., pénteken 13-18 óra között, a dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium aulája lesz. A SMART interaktív táblákat és más interaktív oktatási eszközöket felvonultató ingyenesen látogatható roadshow különlegessége, hogy az LSK több szakmai együttműködő partnere is jelen lesz az Interaktív Kool-Túrán, így biztosítva rendkívül színes szakmai programot az érdeklődő tanároknak.

A "Kool-Túrabakancsba bújt" SMART interaktív táblákat és más IKT szakmai programot felvonultató rendezvényt meglátogatók között az LSK értékes jutalmakat is kisorsol!

A részleteket itt olvashatjaNézze meg a SMART HUNDIDAC 2011 videót és más SMART interaktív tábla videókat


Kattintson erre a logóra a videó alsó vezérlő sávjában, hogy a többi videót is lássa.


<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: