IKT eszköz Gyorskereső - A találatokat az oszlopok legördülő listáival szűkítheti!
Interaktív Digitális tananyag Katalógus - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális rajztábla, táblamásolók, digitális mikroszkóp, oktatási projektor, ultraközeli vetítés, szuperközeli projektor, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasókönyv, webkamera, nyelvi laborork, interaktív tanterem, táblaszoftver, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
Interaktív képzési katalógus
Az interaktív oktatástechnikához kapcsolódó képzések országos, interaktív adatbankjában a képzéseket típus, akkreditáció, témakör és oktató cég szerint, egyszerre több szempont alapján is rendezheti...
Így használjaInteraktív katalógusok - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.
  • Kattintson a weblap tetején található, "Képzés" feliratú, fekete redőnyfülre. A katalógust így gyorsan, és bárhonnan elérheti.
  • Döntse el, hogy mi szerint szeretne először szűkíteni (pl. "Típus", képzés típusa), majd ennek az oszlopnak a legördülő menüjéből válassza ki az Önt érdeklő kategóriát (pl. IKT).
  • Az így rövidített listát tovább szűkítheti újabb szempontok szerint a további oszlopokon mindaddig, amíg csak azok a tételek szerepelnek, amiket igazán keresett.
  • Használja a jobboldali és/vagy alsó csúszkát, ha az információ "kilóg" a képből.
  • A "Leírás" oszlop utáni oszlopokban terméket/szolgáltatást bemutató specifikus URL címeket talál. Másolja böngészője címsorába az Önt érdeklő linket, hogy a kapcsolódó weblapra jusson.
  • .Az oszlopokat alapállapotba úgy tudja visszaállítani, ha a legördülő listából az első, "Összes" tételt választja. Ha bezárja a katalógust, az adatbank minden oszlopa automatikusan alaphelyzetbe áll.
  • A katalógusban szereplő oktatő cégek szolgáltatási oldalaira úgy is eljuthat, ha itt, a jobboldali sávban látható céglogóra kattint. --------->
  • A katalógust teljes méretben, és külön lapon is használhatja. >>>
Katalógus "Hírcsatorna" nézetben

A katalógusnak ebben a nézetében nem rendezheti ugyan az oszlopokat, viszont közvetlenül az oktató cég és/vagy a képzés információs weboldalára juthat, ha a "Leírás" vagy "Cég" oszlopok linkkel ellátott szövegére kattint.

Ha a fenti gyorskeresőben megtalálta, amit keresett, jegyezze meg a kiadvány azonosító számát (első oszlopban), majd ebben a katalógusban böngészője kereső funkciójával (Ctr+F) keresse meg ezt az azonosító számot. A keresővel egyébként bármilyen más szóra is rákereshet.

Online képzési katalógus "Hírcsatorna" nézetben. >>>

***

Ha kérdése, véleménye, észrevétele van, netán szívesen megosztaná tapasztalatait másokkal is a témával kapcsolatban, kérjük, értelemszerűen töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el szerkesztőségünkbe, vagy írjon nekünk az info@iot.hu email címre. Köszönjük!

Szerkesszük együtt! Amennyiben publikálni szeretne az Interaktív Oktatástechnika Portálon, kérjük olvassa el szerkesztőségi levelünket itt.

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: